Как да разберете дали някой ви обича истински?

Разбира се, че няма абсолютно сигурен начин да откриете дали някой ви обича истински, но пък има някои знаци, които ако знаем как да четем могат да ни насочат доста близо до правилния отговор. Ако искате да разберете дали обичаният от вас човек отвръща на чувствата ви, то трябва да се обърнете внимание на това как този човек се държи , какво говори и какво прави когато вие двамата сте заедно.

Любовта означава нещо различно за всеки един човек. Винаги обаче има начин да откриете какво изпитва даден човек към вас. Дали ви обича истински, просто ви сваля или между вас се случва нещо мимолетно.

Обича ли ме наистина

Забележете как се държи човека отсреща!

Опитайте се да разберете дали човека срещу вас може да се държи естествено във ваше присъствие. Една част от това да си влюбен, се проявява в това да бъдеш отворен за човека до себе си. Ако вие забелязвате в него една друга същност, която той не показва пред останалата част от света, значи най-вероятно човека е влюбен във вас. Например ако вашият възлюбен е сериозен и въздържан когато е сред много хора, но когато останете само двамата започне да се държи глупаво и се лигави, то значи той наистина е отворен към вас и ви обича.

  • Ако човека споделя всички свои емоции с вас и между вас няма нищо скрито…
  • Ако той се чувства комфортно и без да изглежда перфектно…

.. то значи наистина любовта е взаимна.

Щастлив ли е този човек, когато е около вас?

Ако дори след като е имал лош ден, този човек е в добро настроение когато е във вашата компания, то значи наистина изпитва силни чувства към вас. Сега да не започнете да се опитвате да вгорчите живота на човека, само и само да видите дали ви обича? Просто следващият път когато той е в лошо настроение се опитайте да забележите как вашето присъствие му повлиява.

Следете за леко откачено поведение!

Повечето хора, когато с намират в компанията на любимия човек се държат доста лигаво. Понякога дори се заливат от смях без абсолютно никаква причина. Ако вашият възлюбен изглежда превъзбуден във ваше присъствие и постоянно се хили без причина, то това е може би един от признаците, че и той е влюбен във вас. Ако сте от хората които нямат чувство за хумор и разказват тъпи шеги на които никой не се смее, но вашият възлюбен се залива от смях когато ги чуе, то той ви обича без съмнение.

Съпричастен ли е с вашето страдание?

Следващият път когато страдате или сте в отвратително настроение, обърнете внимание на поведението на вашият любим. Ако той наистина ви обича, няма как да не е прихванал от вашите негативни емоции. Той може да не изпитва същите емоции като вас. Ако ви обича обаче, ще изпадне в доста мрачно настроение. Това е така, защото ще му е криво от това, че вие не се чувствате добре.

Вашият коментар